google-site-verification=EqkihtEBydHjlw2lHtE03eeo_UzSpFTm4LN7vJ6xo8U

امروزه با توجه به نیاز های زیادی که برای استفاده از توالت فرنگی داریم،از جمله مشکلات مفصلی و استخوانی چگونگی نصب و استفاده از توالت فرنگی را برای ما    حائز اهمیت کرده است.

از لحاظ ظاهری بین توالت فرنگی ها تفاوت های زیادی است اما عملکرد همه توالت فرنگی ها به صورت یکسان است که نصاب ها از حدود معینی پیروی می کنند که نصب این توالت ها را آسان می کند.

و همچنین استفاده از توالت فرنگی ها معمولا در منازل مسکونی، اداره جات، بیمارستان ها و… استفاده می شود

توالت فرنگی ها چه مدل هایی دارند؟

1- توالت فرنگی یک تکه:

قالب گیری این مدل به صورت یک تکه انجام می شود که مخزن و کاسه توالت به هم متصل هستند  توالت فرنگی های یک تکه سطح بهداشتی بالایی دارند چون درزهای کمتری دارند و تمیز کردن بدنه راحت انجام می شود از نظر یکپارچگی فرم بهتری نسبت به مدل دو تکه ایی دارد.

2- توالت فرنگی دو تکه:

در این حالت مخزن و کاسه توالت از هم جدا هستند و نصب در این مدل به صورت جداگانه انجام می شود این مدل به نگهداری بیشتری نیاز دارد تا آلودگی ها بین کاسه و مخزن قرار نگیرد، این مدل تنوع زیادی دارد.

3-   فرنگ وال یا دیواری:

 این مدل جدید ترین و بروز ترین نوع از بین مدل های دیگر است که پایه ندارد و روی دیوار نصب می شود اما مخزن آن معمولا درون دیوار قرار می گیرد به همین دلیل است که حجم کمتری را اشغال می کند.

شستشو و نظافت ای مدل آسان است و به این منظور تجهیزات داخل دیوار قرار میگیرند که سرو صدای کمتری تولید می کنند.

ارتفاع این مدل قابل تنظیم است و نشست را نسبت به قد و راحتی افراد انجام می دهد.

همچنین در این مدل ما می توانیم به صورت چشمگیری در مصرف آب صرفه جویی کنیم.

مکانیزم تخلیه در انواع توالت فرنگی ها به چه صورت است؟

مهمترین نکته که ما در اولین مرحله در خرید توالت فرنگی باید به آن توجه کنیم سیستم تخلیه آن است به همین منظور انواع سیستم های تخلیه را بررسی می کنیم:

1- سیستم تخلیه واتر جت:

اکثر توالت فرنگی های امروزی مجهز به سیستم تخلیه واتر جت هستندکه این سیستم به صورت ریزشی به کاسه توالت وارد می شود و بعد از پاک کردن سطوح به صورت شوتیک یا پرتاب شونده از لوله تخلیه خارج می شود.

2-  سیستم تخلیه ریزشی:

این سیستم بیشتر در توالت فرنگی های دو تکه استفاده می شود در این فرایند اب ابتدا از خروجی مخزن به سوراخ های لبه داخلی کاسه توالت می رود و بعد با فشار از سوراخ ها خارج می شود به همین دلیل شستشوی کاسه توالت به صورت بالا و پایین انجام می شود.

  3-سیستم
تخلیه توربو جت:

در این مدل سرعت تخلیه و و میزان آب مصرف شده نسبت به سیستم های تخلیه دیگر بسیار کمتر است که در فرایند ابتدا آب داخلی به کاسه توالت به صورت شوتنیگ وارد می شود و از دو کانال شستشو که دارای سیستم شوتینگ هستند از زیر لبه های کاسه به شکل همزمان خارج می شوند.

-سیستم تخلیه گردابی:

این سیستم بدون سروصدا فرایند تخلیه را انجام می دهد که سیستم آب از طریق کانال ورودی به زیر لبه های نشیمن گاه توالت انتقال پیدا می کند و به صورت گردابی یا چرخشی در داخل کاسه میگردد و به این صورت شستشو انجام می شود.

ابعاد مختلف توالت فرنگی ها چگونه است؟

یکی از مهم ترین نکته هایی که باید قبل از نصب توالت فرنگی به آن توجه داشته باشیم ابعاد با توجه به محل قرار گیری است که عبارت اند از :

1- ابعاد توالت فرنگی یک تکه:

در این مدل ابعاد باید اندازه ایی بین 53 تا 78 سانتی متر و عرضی کمتر از 50 سانتی متر را دارا باشد.ارتفاع آن نیز باید بین 35 تا 41 سانتی متر باشد.

2-   ابعاد توالت فرنگی دو تکه:

ابعاد توالت دو تیکه همانند توالت یک تکه است، اما تفاوت این دو مدل در ارتفاع آن است که توالت فرنگی دو تکه بیشتر از یک تکه است و از زمین تا بالای مخزن توالت 60 سانتی متر می باشد.

3-  ابعاد توالت فرنگی وال هنگ:

ابعاد توالت فرنگی وال هنگ به صورت استاندارد تعریف نشده است اما در هر صورت اندازه های آن با توجه به نوع سیفون متفاوت است.

دو مدل سیفونی و واش دون از انواع سیفون در توالت فرنگی وال هنگ است و طول کاسه در توالت فرنگی وال هنگ در بازه 55 تا 65 سانتی متر می باشد اما طول کاسه توالت وال هنگ با سیستم تخلیه واش دون کوتاه تر از نوع سیفونی است و ابعاد آن بین 40 تا 55 سانتی متر است

مدل های کوچکتر آن مخصوص کودکان است که حدوداً 35 سانتی متر طول آن است.

محل قرار گیری توالت فرنگی چگونه است؟

باید محل لوله خروجی یا تخلیه برای توالت فرنگی ایجاد شده باشد و برای نصب توالت فرنگی باید فاصله مناسبی تا شیر ورودی آب داشته باشد همچنین باید فضای کافی برای نصب وسایل جانبی از جمله دسمال توالت وجود داشته باشد،اگر از سیستم گرمایشی در کف ساختمان استفاده می شود بایستی توالت فرنگی را روی مدار آب سرد بدون قرار گرفتن روی مدار های گرم و کابل های حرارتی نصب شود.

اگر خواستیم توالت فرنگی را در حمام نصب کنیم باید فاصله توالت با دوش حمام کم باشد چون قطرات آب و غیره روی توالت ریخته و باعث ایجاد رد و کثیفی می شود همچنین به دلیل رطوبت نمی توانیم وسایل جانبی از جمله دسمال توالت در حمام قرار دهیم،و باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که استفاده همزمان از توالت و حمام غیر ممکن است و مشکلاتی را ایجاد می کند.

مراحل نصب توالت فرنگی به چه صورت است؟

1- لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی:

لوله های استفاده شده داخل سیستم لوله کشی فاضلاب باید تا جایی که امکان دارد صاف و موازی با سقف، دیواره ها و کف ساختمان باشد.

ما نمیتوانیم بیش از 45 درجه مسیر لوله کشی را تغییر دهیم اما در صورت نیاز میتوانیم از دو تغییر مسیر 45 درجه کنار یکدیگر استفاده کنیم.

همچنین باید لوله های فاضلاب هواکش باهم موازی باشند و فاصله بین آن ها باید به قدری باشدکه در صورت نیاز بتوانیم دسترسی لازم را به لوله ها داشته باشیم.

برای لوله های انشعاب هواکش و فاضلاب نصب درپوش در زمان اجرای لوله کشی ضروری است.

همچنین شیب استاندارد لوله های فاضلابی برای از بین بردن درست مواد فاضلابی از لوله ها بسیار مهم است

لوله کشی آب توالت فرنگی به چه صورت است؟

یکی از نکات مهمی که قبل از نصب توالت فرنگی باید به آن توجه شود تامین آب برای این وسیله است و بایداین فرایند را به صورت لوله کشی آب روکار یا لوله کشی توکار آغاز کنیم.

لوله مورد نظر برای انتقال آب به توالت فرنگی را با قیچی لوله بر ببرید و با خروجی 1/2 اینچ به لوله اصلی متصل کنید. خط لوله آب توالت فرنگی را با فیتینگ مناسب ببندید.

لوله مورد نظر باید با یک اتصال T شکل تا دیوار پشت توالت فرنگی اجرا شده و حدوداً 5 سانت بعد از دیوار زیر مخزن توالت فرنگی ادامه پیدا کند.

در نهایت در ارتفاع 30 تا 40 سانتی متری از کف زمین یک عدد شیر پیسوار را به خروجی لوله آب توالت فرنگی وصل کنید، تا در زمان نصب این وسیله شلنگ رابط را برای آبگیری توالت فرنگی به این شیر متصل نمایید.

·       فاصله توالت فرنگی از دیوار مجاور:

پارامتر بعدی که باید برای تعیین محل نصب توالت فرنگی در نظر بگیرید، فاصله این وسیله از دیوار مجاور یا کناری است.

مقدار استاندارد فاصله توالت فرنگی از دیوار کناری یا مجاور حداقل 15 اینچ یا 38.1 سانتی متر است. توجه داشته باشید مقدار ذکر شده حداقلی است و شما می توانید با توجه به ابعاد فضای مورد نظر برای نصب آن این فاصله را بیشتر کنید.

·       فاصله توالت فرنگی از دیوار روبرو:

در نظر گرفتن فاصله استاندارد توالت فرنگی از دیوار روبرو در استفاده آسان از این وسیله نقش مهمی دارد، چون فضا برای نشست و برخاست راحت بر روی توالت فرنگی فراهم است.

به همین دلیل حداقل فاصله توالت فرنگی از دیوار روبروی آن را 21 اینچ یا 53.34 سانتی متر در نظر می گیرند، که باز هم با توجه به ابعاد کلی فضا می توان این مقدار را بیشتر کرد.

تماس باما09359040899شبانه روزی